If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо не се знае.
Може пак да са оставили някой дразнещ вариатор или тропащо окачване, които да подбиват цената.
А и имидж на цяла марка не се променя лесно.
БМВ изкарват само боклуци след Е39 но продължават да държат висока цена и да ги търсят много.
Нагласата е явна още от сега сред автожурналистите. Нали гледахте Кларксон.
Изсмукват си някакви неща от пръстите, само защото е алфа.
"Копчетата не щракат качествено, трудно се влиза през вратата, мотора се клати като затвориш вратата" и прочее безсмислици.
Според и тези мен ще поевтинеят както всички останали алфи, без разните лимитед едишъни.
Ще поевтинеят базовите модели.
Дизелите 150 и 180 коня и донякъде 210 коня.
Бензините 280 и 510 коня не очаквай кой знае какво поевтиняване.
280 коня е с 2.0 литра двигател и не гори много бензин, дори бих казал е доста поносим и радващ разхода.А 510 коня който си я купи няма да е продава евтино.То на тази кола само данъкът за първите 5 години е по 1500 лева на година.
Ако погледнеш модела 159 - и сега има евтини бензини, ама под 7 бона няма свестна. Дизелът 1.9 двигателя се движи от 7500 лв нагоре, а 2.4 дизела под 8500 не виждам нищо свястно.
Виж GTV-тата 3.2 двигател колко е най-евтината в момента.Виж и 4C която уж не е лимитиран модел колко струва най-евтината- аз под 48 000€ не успях да намеря в интернет ...
За мен изводът е че поевтиняват екземплярите на моделите с базов двигател които са за ежедневно ползване, а автомобилите с двигатели на върха на модела поевтиняват не повече от 60% след което се задържат цените и в един момент може да се окаже, че отново "плъзват" нагоре ...
При 80 000€ за 510 коня битурбо бензин 40 000€ е 50%, а дори и да падне цената на 25% от първоначалната цена - 20 000 евро не е малко за автомобил втора употреба.
Дизелите при цена от около 40 000€ може и да паднат в зависимост от екстрите и двигателя на 15 000 -20 000 лева, та дори и на по-малко, ама не е битурбо бензин 2.9 литра 510 коня ...
Това BMW не е xDrive за да го правиш аналог. А за базовото ниво на оборудване в BMW нема смисъл изобщо да говорим. Като му понасложиш това-онова и 100-ка го задминава .. в левчета.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Това BMW не е xDrive за да го правиш аналог. А за базовото ниво на оборудване в BMW нема смисъл изобщо да говорим. Като му понасложиш това-онова и 100-ка го задминава .. в левчета.
А защо не съпоставиш екстрите, които съм конфигурирал за 98000 лв. с тези на Джулия-та за 98000 лв.? Просто Алфата ги няма половината. Факт.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
А защо не съпоставиш екстрите, които съм конфигурирал за 98000 лв. с тези на Джулия-та за 98000 лв.? Просто Алфата ги няма половината. Факт.
За съжаление българския дилър така и не намери начин да си оправи сайта и конфигуратора, но ползвай немския alfaromeo.de и сложи аналогичните пакети. После пак ще коментираме.
Поздрави
п.п. и пак повтарям .. не е xDrive .. направи конфигурация с xDrive
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment